- Marta Álvarez Freijo. Gerent de l’Àrea d’Addiccions, Gènere i Família. Fundació Salut i Comunitat.
- Joan R. Villalbí Hereter. Delegat del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues. Ministeri de Sanitat.
- Joan Colom Farran. Subdirector General d’Addiccions, VIH, ITS i Hepatitis Víriques. Agència de Salut Pública de Catalunya.
Taula rodona: d’on venim amb el treball en prevenció?
En aquesta primera taula, es va fer èmfasi en l’evolució del món de la prevenció en els àmbits de les drogodependències, especialment en el context en el qual es vivia quan es va començar la implementació del projecte En Plenes Facultats, fa 25 anys, de la mà dels seus primers promotors:- Xavier Ferrer Pérez. Director Tècnic de la Fundació Salut i Comunitat.
- Joan Colom i Farran. Subdirector General d’Addiccions, VIH, ITS i hepatitis víriques. Agència de Salut Pública de Catalunya.
- Gemma Altell Albajes. Codirectora G360. Consultora Social i de Gènere.
Visualització del vídeo commemoratiu dels 25 anys del Projecte En Plenes Facultats.
Aquest any vam preparar una sorpresa en la qual el nostre coordinador del Departament de Prevenció de FSC, Otger Amatller Gutiérrez, ens va presentar un vídeo commemoratiu amb contingut gràfic sobre els 25 anys del programa EPF. I és que el temps no passa en va. Si et vas formar amb nosaltres, pots buscar-te al vídeo. Pots veure el vídeo commemoratiu dels 25 anys del projecte En Plenes Facultats de forma exclusiva en aquest enllaç.Taula d’experiències de prevenció amb joves: Moment actual del treball preventiu.
Drogues:- Mireia Ventura Ponsa. Responsable de servei d’anàlisi d’Energy Control-ABD. Evolució del consum de substàncies en l’oci nocturn: Quines noves tendències estem detectant?
- Marta Capdevila Ros. Psicòloga i tècnica de l’Ajuntament de Lleida. Del “No” a les drogues a la prevenció 3.0.
- Roberte Piqueras Leza. Cap de projecte d’Actuavallès. Diversex: Projecte de formació de futures formadores en l’àmbit de la sexualitat.
- Emma Baudais Míguez. Coordinadora de l’àrea comunitària del Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS). Joves i educació afectivosexual: Avanços, obstacles i contradiccions.
- Mireia Ventura Ponsa. Responsable del servei d’anàlisi de Energy Control. DESCARREGA-LA AQUÍ
- Marta Capdevila Ros. Psicòloga i tècnica de l’Ajuntament de Lleida. DESCARREGA-LA AQUÍ
- Roberte Piqueras Leza. Responsable del projecte d’Actuavallès ‘Diversex’. DESCARREGA-LA AQUÍ
- Emma Baudais Míguez. Coordinadora de l’àrea comunitària del Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats. DESCARREGA-LA AQUÍ
Cap a on anem en el treball de la prevenció? Panorama i reptes de la prevenció en pantalles.
- Judith Pardo Gaso. Sòcia de la Cooperativa Eines Serveis Socioeducatius. Coordinadora de serveis de prevenció dels usos de drogues, pantalles i altres conductes de risc.
- Ester Angelats Flores. Sòcia de la Cooperativa Eines Serveis Socioeducatius. Tècnica de prevenció en usos de pantalles i assetjament entre iguals.
- Judith Pardo Gaso i Ester Angelats Flores, sòcies de la Cooperativa d’Eines. DESCARREGA-LA AQUÍ
Tancament de la Jornada
Per a tancar aquesta jornada, ens va dedicar unes paraules, la Presidenta delegada de l’àrea de Feminismes i Igualtat de la Diputació de Barcelona, Raquel Albiol Gilabert. Si vas assistir a la nostra IV #JornadaEPF, t’agraïm que responguis aquesta enquesta de valoració de la Jornada, ja que és important per a nosaltres conèixer la teva opinió i així millorar de cara a la nostra pròxima jornada.