La comissió de Joves UNAD parla de tu a tu amb responsables de polítiques públiques

Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

La comissió de Joves UNAD parla de tu a tu amb responsables de polítiques públiques

2 02+02:00 desembre 02+02:00 2022 @ 10:30 - 12:30

La comissió de joves de UNAD, la Xarxa d’Atenció a les Addiccions, organitza el pròxim 2 de desembre un diàleg estructurat amb persones responsables de polítiques públiques en diferents àmbits entorn de les addiccions.
En l’esdeveniment, que se celebrarà de 10:30h a 12:30h de manera presencial en Espai Jorge Juan a Madrid i en línia en el nostre canal de youtube, les persones integrants de la comissió plantejaran preguntes establint un diàleg amb Joan R. Villalbí, delegat del Gobierno per al Plan Nacional sobre Drogas; Eugenio Álvarez Fernández, subdirector general de Regulación de la Dirección General de Ordenación del Juego; Beatriz Mesías, subdirectora general del Instituto de Adicciones de Madrid Salud; y una persona responsable del Instituto de la Juventud.
La comissió de Joves UNAD es va crear en 2017 amb l’objectiu d’enfortir la participació de la joventut en el teixit associatiu de les addiccions des d’un lloc proactiu, amb la perspectiva de gènere com a element transversal i l’intercanvi de pràctiques com a via per a l’aprenentatge grupal. El projecte en el qual s’engloba aquesta acció té com a objectiu transmetre les inquietuds de les persones professionals més joves de la xarxa i les seves demandes a nivell institucional per a millorar els serveis d’atenció a les addiccions.
Per a assistir de manera presencial s’ha de realitzar la inscripció en aquest enllaç  

Recinte

Espacio Jorge Juan en Madrid
C. de Jorge Juan, 137
Madrid, Madrid 28028
+ Mapa de Google
Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *